Proti majstrovi bez šance

Proti majstrovskému Tatranu Prešov naši muži v sobotu večer nemali šancu. Urastenejší, skúsenejší a vyspelejší hostia hrali, čo potrebovali a v desiatej minúte zvyšoval hosťujúci Kasal už na 1:6. Presne toľko gólov dokázali streliť domáci v prvom polčase, z toho polovičku náš Ofčarovič a hostia odchádzali do šatne s pohodlným 11-gólovým náskokom (6:17).

Druhý polčas začali naši bojovnejšie. Trom gólom Potiska, jednému Ofčaroviča a dvom Lackoviča, odpovedali hostia do 41. minúty troma gólmi a na ukazovateľovi skóre svietilo akceptovateľných 12:20. Po time oute hosťujúceho trénera Golužu už ale Prešovčania ďaľšie zaváhanie nepripustili. Štyrmi gólmi v rade upravili v 48. minúte na 12:24 a zápas sa už len dohrával. Nebyť výpadku v posledných piatich minútach, ktoré sme prehrali 1:6, mohol byť konečný výsledok krajší. Konečný stav 16:34.

HO Slovan Modra – Tatran Prešov  16:34 (6:17)

Zostava a góly:
Kováč, Čikarev, Ochaba – Bulla, Lackovič 3/1, Púpava 1, Potisk 5/2, Jurikovič, Čapka 1, Ofčarovič 5/1, Šimášek 1, Jurica, Klačanský, Nádaský, Hudák.

Najlepší strelci hostí: Urban 7, Butorac 7/2, Hrstka 4

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.