V piatok 3. novembra privítame ŠKP Bratislava

Výraz „horí nám za pätami“ je v našej situácii celkom výstižný. Po 7. zápasoch sa totiž nachádzame v nezávideniahodnej pozícii – na poslednom mieste extraligovej tabuľky bez bodu.

Vhod nám prišla reprezentačná prestávka, počas ktorej máme 2 týždne k dobru na prácu na svojom výkone. Čaká nás totiž séria zápasov proti mužstvám spodnej časti tabuľky a ak máme ďalej pomýšľať na náš cieľ – vyhnutie sa baráži – musíme začať bodovať.

Na úvod tejto série nás čaká mladé mužstvo ŠKP Bratislava. Náš súper sa nachádza na 6. mieste tabuľky s 5 piatimi bodmi, ktoré sa im podarilo získať v troch z posledných štyroch zápasov.

Naši muži si svoju situáciu uvedomujú a preto budú chcieť v tomto zápase podať čo najlepší výkon.

Na to však budú potrebovať aj Vašu podporu. Veríme, že si cestu do haly nájdete a pomôžete chlapcom svojou prítomnosťou v hale. Odmenou za to bude výkon, za ktorý sa nebudeme musieť hanbiť.

Zápas proti ŠKP Bratislava sa odohrá v piatok 3. novembra, o 19:00 hod., v Športovej hale Základnej školy Ľ. Štúra v Modre.

Vidíme sa v hale.
MODRA DO TOHO!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.