SLOVAN MODRA – ŠTART NOVÉ ZÁMKY 21:30 (7:14)

Vo štvrtok sa odohral další zápas extraligy v Knott aréne, kde Modrania hostili MHC Štart Nové Zámky. Vinári so Štartom dokázali držať krok len 7 minút do stavu 3:3. Hostia rýchlo odskočili šnúrou 6 gólov a takýto stav udržiavali takmer celý zápas. Po zmene strán rozdiel narástol až na 10 gólov a Zámčania kontrolovali zápas až dokonca. Modrania aj po štyroch vystúpeniach majú na bodovom konte nulu.

Tréner Ochaba :
Po zápase na ŠKP sme si povedali, že horšie sa hrať asi už ani nedá. Do zápasu so Zámkami sme vstúpili dobre, viedli sme 2:0, no potom sa to akoby zaseklo. Neboli sme nebezpeční so spojkoveho radu a vôbec sme nehrali rýchlo po zisku lopty. Bohužial ani zakončenie nebolo efektívne a polčas sme prehrali o sedem gólov 14:7. Aj keď sme do druhého polčasu vstúpili celkom slušne, sťahovali sme z náskoku hostí, v bráne nás podržal Adam Ochaba, ale nevyhli sme sa znova chybám a zahodili sme čisté šance a súper dotiahol zápas do víťazného konca.

Adam Árokszallasi :
Nanešťastie sa počas prvého polčasu ukázal rozdiel medzi oboma družstvami, ale snažili sme sa udržať zápas v čo najtesnejšom stave, čo bolo však kvôli našim technickým chybám ťažké. Počas druhého polčasu sa nám podarilo vrátiť sa do hry, čím sme však už žiaľ nedokázali zmeniť výsledok zápasu.

HáO TJ Slovan Modra – MHC Štart Nové Zámky 21:30 (7:14)
Najviac gólov: Lacena 6/4 , Árokszallasi 4, Lackovič 3, Eštok 3, – Tilandy 6, Tschur 6/1, 150 divákov

Ostatné výsledky 4. kola
HKM Šaľa – Košice Crows 23:27 (12:13)
Sporta Hlohovec – Škp Bratislava 30:24 (19:11)
MŠK Považská Bystrica – Agro Topoľčany 36:20 (17:13)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.