Polčas na dobrý výsledok nestačí

 

Vedeli sme, že zápas u ašpiranta na medailu, v Topoľčanoch, nebude pre nás jednoduchý. Aj napriek tomu, že topoľčiansky káder je tiež oslabený o viacero zranených hráčov, stále má svoju kvalitu. My sme cestovali na zápas nabudení prvým víťazstvom v súťaži a s pocitom, že môžeme len prekvapiť.

Zápas sa začal opatrne. Po úvodnom oťukávaní sa, sa domáci dostali do mierneho trháku 8:4 (12.), na ktorý musel tréner Ochaba reagovať oddychovým časom. Ten modranov trochu prebudil a Bolješik v 23. minúte dokonca vyrovnal na 11:11. To nabudilo pre zmenu domácich, ktorý piatimi gólmi (proti dvom Modry) stanovili na polčasových 16:13.

Kto čakal vyrovnaný priebeh aj druhom polčase, čakal márne. Domáci zlepšili obranu, prinútili našich hráčov ku stratám lôpt v útoku a trestali nás rýchlimi protiútokmi. Keď domáci Hlinka v 39. minúte zvyšoval už na 22:14, musel tréner hostí siahnuť po druhom oddychovom čase. Tento však na modranov rovnaký efekt, ako ten prvý, nemal a Topoľčany sa ďalej gólovo vzďalovali našim. Hlavne 7-gólová šnúra domácich od 46. do 53. minúty, ktorej sme aj vďaka vylúčeniam nedokázali vzdorovať, definitívne pochovala naše nádeje na prijateľný výsledok (32:17). Konečný výsledok 36:21.

HK Agro Topoľčany – HO Slovan Modra  36:21 (16:13)

Zostava a góly Modry:
Kováč, Čikarev, Veselský – Lackovič 3, Púpava, Bolješik 1, Potisk 6, Jurikovič 1, Bulla, Šimášek 4, Klačanský, Fázik 1, Vengh, Arokszallasi 1, Lacko, Nádaský 4

Najlepší strelci domácich: Hlinka 8, Michalka 6/2, Kucher 5

Fotogalériu k zápasu nájdete tu: http://www.hktopolcany.sk/l/muzi-s-modrou/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.