Darovanie 2% vašich daní

Sme veľmi vďační všetkým, ktorí sa rozhodli náš klub a hlavne mládež podporiť svojimi 2% dane. Tento rok sa nám to (aj Vám) trochu skomplikovalo, ale stále nás môžete podporiť. Nižšie ponúkame vysvetlenie a návod, ako na to:

Nakoľko sa nám tento rok nepodarilo z rôznych príčin zapísať medzi prijímateľov 2%, sme veľmi radi, že hádzanársky oddiel Piccard Senec nám vyšiel v ústrety a takpovediac nás zobral pod svoje krídla. Z tohto dôvodu Vás prosíme, aby ste Vyhlásenie o poukázaní podielu z dane prefotili a odovzdali niektorému z našich trénerov. Takto ľahko zistíme, koľko finančných prostriedkov nám z 2% prináleží. Ešte raz sa ospravedlňujeme za nekonformnosť, no ponúkame Vám možnosť všetko vybaviť za Vás.

Ako na to:
1. Z daňového priznania si doplníte na tlačivo „Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby“ 2 % zo svojich odvedených daní. (Tlačivo k dispozícii na stiahnutie: https://www.dropbox.com/…/rhr3v8…/AAC3xGVaHInVxb4SpW4JInzHa…)
2. Dané tlačivo si podáte na daňovom úrade podľa Vášho trvalého bydliska, resp. veľmi radi to urobíme za Vás.
3. Bližšie informácie nájdete aj na stránke www.rozhodni.sk, prípadne Vám radi pomôžeme, poradíme.

V prípade potreby nás prosím kontaktujte:
Mgr. Milan Hýll
Tel.: 0907 723 666
E-Mail milan.hyll@msupezinok.sk

Ešte raz ĎAKUJEME!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.