Heine Ernst Jensen od novej sezóny v Modre

Husársky kúsok sa podaril počas veľkonočných sviatkov vedeniu Slovana Modra. Od novej sezóny by mal doterajšieho trénera a zároveň prezidenta Miroslava Ochabu na lavičke družstva mužov vystriedať reprezentačný tréner Slovenska, dán Heine Ernst Jensen.

„Áno, môžeme to už oficiálne potvrdiť. Dnes sme sa s pánom Jensenom dohodli na ročnej spolupráci na sezónu 2018/2019“ potvrdil v nedeľu 1. apríla Miroslav Ochaba a prezradil aj dôvody tejto dohody „S pánom Jensenom máme ako klub dobré vzťahy. Ja osobne s ním pravidelne konzultujem taktické ťahy nášho družstva mužov. V poslednom období sa mi priznal, že sa s reprezentačným mužstvom necíti dostatočne vyťažený a rád by svojimi skúsenosťami pomohol aj nejakému extraligovému mužstvu. Dali sme mu teda ponuku, ktorú, na naše potešenie, prijal.“

Heine Ernst Jensen sa pre svoj krok nerozhodol len kvôli kvalitnej práci s mládežou v Modre. Pridáva M. Ochaba „Áno, je to len jeden dôvod, prečo sa pre nás Heine rozhodol. Iným dôvodom je, že si naše mesto z reprezentačných zrazov veľmi obľúbil, páči sa mu okolitá príroda a pochvaľuje si aj naše známe modranské víno“.

Dozvedeli sme sa aj informáciu, kto by mal byť pravou rukou trénera Jensena na lavičke mužov „Tréner Heine Ernst Jensen si vybral tiež svojho asistenta na lavičku mužov a uviedol to dokonca aj ako podmienku pre svoj príchod do Modry. Už dlhšie sleduje prácu nášho mládežníckeho trénera Dávida Bernera, ktorý disponuje nielen hádzanárskymi skúsenosťami, ale aj znalosťou viacerých svetových cudzých jazykov. Problém s komunikáciu je teda vylúčený.“ dodáva Miroslav Ochaba a nám nezostáva nič iné, ako pánovi Jensenovi a družstvu mužov držať palce v budúcej sezóne.

Športu zdar!

…a prvý apríl! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.