Dobrý výkon, 7-minútový výpadok a 0 bodov.

Tak by sa dal v krátkosti zhrnúť zápas našich mužov v Považskej Bystrici.
 
Začali sme dobre, nezľakli sme sa papierovo silnejšieho súpera a dokázali sme sa presadzovať cez obranu domácich. V 11. minúte sme dokonca boli vo vedení 6:7 a v 15. minúte dovtedy takmer nezastaviteľný Martin Potisk svojim piatym gólom vyrovnával na 8:8.
 
Potom žiaľ našich postihol nepochopiteľný výpadok a Považská nasledujúci úsek siedmych minút vyhrala 8:1, keď domáci Chudoba zvyšoval v 22. minúte už na 16:9. Naši sa síce vzchopili, ale 8-gólové polčasové vedenie domácich (21:13) sa zdalo nedostihnuteľné.
 
Druhý polčas sa začal tak, ako skončil ten prvý, domáci sa rýchlo dostali do 10-gólového vedenia (35. 24:14) a zdalo sa byť rozhodnuté. V 40. minúte prišlo poľavenie zo strany Považskej Bystrice, čo Modrania využili a dvoma 3-gólovými šnúrami znížili na 27:22 (49.). Naši naďalej bojovali a keď po góloch Šimáška a Vengha, Potisk znížil na 30:27 (57.), schylovalo sa k dráme. Domáci znervózneli a namiesto toho, aby naši ďalej pokračovali v stíhacej jazde v doťahovaní náskoku súpera, nechali sa zbytočne vyprovokovať, čo prinieslo sériu vylúčení na oboch stranách a tri góly domácich. Konečný stav 33:27.
 
Škoda – musíme skonštatovať, pretože na hru našich sa konečne dalo pozerať. Náš výkon ukázal, že dokážeme byť viac než vyrovnaným súperom aj skúsenejším mužstvám. Chýba tomu už len koncentrácia a disciplína počas celých 60 minút zápasu. Ale aj takéto prehry sú určite dobrou skúsenosťou pre naše mladé mužstvo.

MŠK Považská Bystrica – HO Slovan Modra  33:27 (21:13)

Zostava a góly Modry:
Čikarev, Ochaba, Veselský – Lackovič 3/2, Nagy, Púpava 2, Potisk 10/3, Čapka 2, Ofčarovič 1, Bulla 3, Šimášek 2, Briestenský 1, Klačanský, Vengh 2, Nádaský 1, Hudák.

Najlepší strelci súpera: Macháč 11, Chudoba 9/1, Bystrický 1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.