Slovan Modra – Agro Topoľčany 18:20 (8:10)

Prvé body v novom ročníku si muži na konto žiaľ nepripísali ani v druhom zápase, keď neuspeli na domácej pôde proti Topoľčanom. Modrania ešte 12 minút pred koncom vyhrávali 17:15, ale záver nezvládli, keď skórovali už iba raz, pričom inkasovali ešte päťkrát.

Foto, Marián Gernát

Tréner Ochaba Miroslav :
“Dnes bol zápas viac o bojovnosti ako o hádzanárskom umení a aj napriek absencii viacerých hráčov sme dnes prehrali vďaka zahodeným čistým náskokom z bránkoviska. Ak chceme byť úspešní, musíme sa hlavne v takýchto zápasoch, ktoré sa ťahajú gól na gól, vyvarovať týmto nedostatkom.”

Foto, Marián Gernát

Jurikovič Matúš :
“Zápas s Topoľčanmi bol podľa mňa veľmi vyrovnaný. Nepadalo veľa gólov a takmer celý prvý polčas sme sa na Topoľčany doťahovali. Po polčase sme prehrávali o dva góly. Do druhého polčasu sme vstúpili dobre, keď sme skóre otočili a vypracovali si dvojgólový náskok. Potom však prišla posledná päťminutovka, v ktorej hostí podržal brankár, my sme nestrelili gól a zápas sme bohužiaľ prehrali.”

Foto, Marián Gernát

HáO TJ Slovan Modra – HK Agro Topoľčany 18:20 (8:10)
Najviac gólov: Lacena 7/3 – Filipeje 5/1, Smetánka 5/2, 200 divákov

Tatran Prešov – ŠKP Bratislava 28:16 (13:7)
MŠK Považská Bystrica – HKM Šaľa 35:30 (18:17)
HC Sporta Hlohovec – Košice Crows 26:26 (14:14)n
MHC Štart Nové Zámky – voľno

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.