ŠKP Bratislava – Slovan Modra 32:16 (13:6)

Modrania po dvoch prehrách vyšli bodovo na prázdno aj v hlavnom meste. Na Bratislavčanov nestačili už od úvodu zápasu, keď za prvý polčas dokázali streliť iba 6 gólov.

Tréner Ochaba:

“Po prvom zápase v Košiciach a bojovnom zápase doma s Topoľčanmi som mal dobrý pocit, aj keď sme nevyhrali, ale bojovali sme.
To čo sme predviedli na ŠKP (a tým nechcem znehodnocovať výkon supera, ktorý nám dal lekciu z hádzanej) nemá s hadzanou nič spoločné. Chcel by som sa skalným fanúšikom ospravedlniť a pokúsiť sa spraviť nápravu, ale sám to nezvládnem. To sa musí postaviť na nohy celý tím a bojovať ako jeden celok. Vedia to, ale treba to preniesť na ihrisko. Nemôže byť Maťko Hidaši, ktorý mal už zápas v nohách najlepší na ihrisku a nikto sa k nemu nepridal aspoň tou bojovnosťou. Dúfam, že sa chalani vzchopia a v najbližšom zápase ukážu, že vedia hrať aj za tých, ktorí sú zranení a pobiť sa o miesta v zostave.”

Marcel Majerník:

“Zápas sa mi hodnotí tažko, keďže vysoká prehra bola zaslúžená. V každej hernej činnosti sme boli dnes slabší. Nevyvíjali sme dostatočný tlak na obranu, odohrávali lopty a nechávali sa často prerušovať. Slabá bola takisto úspešnosť streľby, preto ten nízky počet gólov. Jediné pozitívum vidím v dobrom výkone dorastencov, ktorí dnes dostali šancu na ihrisku. Verím, že najbližší zápas doma proti Novým Zámkom predvedieme kvalitnejšiu hádzanú.”

Adam Ochaba:

“Do zápasu sme nastúpili veľmi zle, nedarilo sa nám v útoku a ani v obrane. V 12 minúte bolo 6:1 a všetci sme mali hlavy dole. Chýba nám bojovnosť za nepriaznivého stavu. Včera na ihrisku nebol nik, kto by potiahol tím a nakopol ho na nohy. Do ďalších zápasov sa musíme namotivovať a takéto výkony sa už nesmú opakovať.”

ŠKP Bratislava – HáO TJ Slovan Modra 32:16 (13:6)
Najviac gólov: Hidaši 4, Eštok 2, Obrin 2, Majerník 2, Lacena 2/1– Mikéci 11, Halla 8, 80 divákov

Košice Crows – MŠK Považská Bystrica 31:28 (16:16)

Agro Topoľčany – Sporta Hlohovec 24:24 (9:8)

Štart Nové Zámky – Tatran Prešov 27:35 (16:20)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.