Memoriál Mariána Hirnera v Trnave

Na turnaj Starších žiakov – Memoriál Mariána Hirnera v Trnave sme cestovali bez 4 hráčov, ktorí tvoria základ mužstva, vďaka čomu dostali príležitosť ostatní chlapci ukázať, čo v nich je.

 

Prvý zápas proti súperovi z Piešťan sme bez menších problémov vyhrali. V druhom polčase dostal príležitosť brankár, ktorý je z kategórie mladších žiakov.

Modra 16:11 Piešťany

Druhý zápas chlapci už vedeli, čo chceme aby hrali a bránili. Zápas proti Cíferu sme s prehľadom zvládli.

Modra 17:6 Cífer

Do tretieho zápasu sme šli proti nášmu známemu súperovi z Pezinka. Tento zápas už bol viac napínavý a vyrovnaný počas celého hracieho času. Šancu dostali aj v tomto zápase všetci hráči a som rád, že sa nezľakli a túto šancu využili. Na konci tohto zápasu sme sa mohli opäť tešiť z víťazstva.

 

Modra 15:13 Pezinok

Vo štvrtom zápase prišlo prvé zaváhania proti Trnavskému béčku. V tomto zápase dostali viac priestoru chlapci z lavičky a v bránke začal vekovo mladší chlapec. V prvom polčase nám najväčšie problémy robili zábehy súperových krídel. Po prestávke, ktorú sme využili na to, aby sme si povedali pár vecí, čo treba zmeniť a to najmä v obrane, sme zápas remízovali.

Trnava B 14:14 Modra

Do posledného zápasu, v ktorom sa hralo o prvé miesto, som chlapcom povedal po predchádzajúcom zápase, že je dôležité, aby sa na ihrisku hlavne bavili hádzanou a nech hrajú to čo vedia hrať. Nech tam nechajú srdiečko a pekne predvedenú hru a o ostatné nech sa nestarajú. Tak ako som povedal, všetci hráči do jedného sa toho aj držali. Dokonca aj keď sa v zápase iskrilo som rád, že hráči nerobili zbytočné chyby a nenechali sa zbytočne vylučovať za nešportové správanie. Všetci hráči, či už zo základu alebo z lavičky ukázali, že vedia hrať v útoku a že vedia aj brániť. Brankár nás v druhom polčase podržal a do brány nepustil viac ako tri góly. Po prehratom prvom polčase o jeden gól, sme zápas v druhom polčase otočili a zvíťazili. Na konci sa chlapci tešili z prvého miesta na turnaji.

 

Síce sa chlapci musia ešte toho veľa učiť, musím poznamenať, že majú super základy, na ktorých nebude ťažké ďalej stavať. V obrane veľmi dobre pristupovali k súperovi, v útoku sa neboja ísť do kontaktu a dokonca ani do streľby z diaľky.

Najlepším hráčom turnaja sa stal náš hráč Matúš Hrubša, ale vyzdvihnúť musím celé mužstvo, ktoré mu v tom veľmi pomohlo a všetci si pomáhali, z čoho mám najväčšiu radosť.

D. Berner

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.