Minihádzaná v Bratislave

 

Nový kalendárny rok začali najmenší hádzanári Slovana Modra samozrejme turnajom. Konkrétne už tretím a predposledným turnajom v minihádzanej pod organizačnou taktovkou Bratislavského krajského zväzu hádzanej.

Vo štvrtok 25.1.2018 sa v hlavnom meste už tradične stretlo viac ako 250 detí vo veku 6-10 rokov, aby si s chuťou zašportovali. Deti z našej prípravky a mladších žiakov venovali príprave na tento turnaj mnoho času a úsilia. No ako to v športe chodí, niekedy ani to nestačí. Našim družstvám, ktoré mali cestovať do Bratislavy v úlohe favoritov tento turnaj vôbec nevyšiel a ani jednému sa nepodarilo postúpiť zo skupiny do bojov o medailové priečky. Sčasti to bolo zapríčinené chrípkovou epidémiou, ktorá šarapatila v našich družstvách a sčasti chlapcom chýbalo aj trochu športového šťastia.

Za zmienku ale stojí družstvo našich dievčat. Tie trochu nečakane ale o to s väčšou radosťou vybojovali na Bratislavskom turnaji senzačné 3. miesto. Pred posledným turnajom, ktorý sa uskutoční v našej športovej hale v Modre však naši malý hádzanári  neskladajú zbrane a chystajú sa vybojovať čo najlepšie umiestnenie v celkovom poradí. Držte im v tomto úsilí palce  a o mesiac Vás budeme informovať ako to dopadlo.

Kategória 2007/2008

5. miesto: Mário Mišových, Andrej Troják, Kevin Liška, Jakub Fronc, Samuel Dugovič, Juraj Petruš,

10.     miesto: Igor Páleš, Richard Ivica, Samuel Macháček, Tomáš Hronec, Elián Maász, Viliam Macko

14. miesto: Dávid Kľúčik, Dávid Horváth, Filip Horváth, Nikolas Hink, Jakub Richter

Kategória 2009 a mladší

3. miesto: Lenka Feriancová, Simona Píšová, Sofia Vargová, Eliška Horoncová, Anet Gurová, Viktória Leporisová

5. miesto: Alex Mesík, Ján Sivko, Samuel Chrapčiak, Vojtech Camola, Lukáš Ochaba, Jakub Hanic

11. miesto: Eduard Engler, Samuel Bartoš, Maximilián Wasinský, Lukáš Hrubša, Samuel Oslanec, Richard Švábik

V. Lackovič

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.