Zmena na trénerskej stoličke mužov.

Miroslav Ochaba

HO Slovan Modra oznamuje svojim priaznivcom a sledovateľom, že v uplynulých dňoch prišlo k zmene na trénerskej stoličke družstva mužov. Doterajšieho kormidelníka mužstva Juraja Fogarassyho vystriedal doterajší prezident klubu a tréner Starších dorastencov Miroslav Ochaba.

M. Ochaba: „Mojim hrajúcim asistentom bude Matej Fázik, ktorý po návrate zo zahraničia s mužstvom trénuje už od začiatku sezóny. Vedúcim mužstva bude naďalej Vladimír Šimášek.

Doterajšie neuspokojivé výsledky a výkony mužstva v sezóne prinútili vedenie klubu k tomuto kroku.

M.Ochaba: „Toto mladé družstvo má určite na viac, ako na výkon ktorý predvádza v doterajšom priebehu sezóny. Chlapci sú momentálne demotivovaní z negatívnych výsledkov. Preto sa snažíme mužstvo „prebudiť“, aby opäť začali veriť v seba a svoje mužstvo. Vhod nám k tomu prišla uplynulá reprezentačná prestávka, ktorú sme využili na tvrdú prácu v tréningu.

Miro Ochaba už má vo svojej trénerskej histórii nejeden modranský úspech za sebou. V roku 2012 sa družstvu mužov pod jeho vedením podaril postup z 1. ligy do Extraligy a s mužstvom Mladších dorastencov v roku 2016 získal titul Majstra Slovenska.

M. Ochaba: „Pánovi Fogarassymu sa v mene celého klubu chceme za jeho prácu oficiálne poďakovať. Odviedol pri družstve mužov kus dobrej roboty. Mužstvo ale potrebovalo „zresetovať“ a priniesť hernú zmenu. Či sa nám podarilo vniesť nový vietor do hláv hráčov, zistíme až na palubovke.

O tom sa budeme môcť presvedčiť už dnes o 19:00 v KNOTT Arene v Modre, kde privítame mužstvo ŠKP Bratislava.

Príďte si zakričať: Modra do toho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.