ŠKP Bratislava – Slovan Modra 23:20 (11:12)

Včera začala extraligová sezóna a naši muži do nej vstúpili prehrou na palubovke bratislavského ŠKP. Po dobrom výkone, kedy sme väčšinu zápasu viedli, máme v ďalších zápasoch na čom stavať a ideme za Modričku bojovať aj ďalej. Už o týždeň privítame doma Košice Crows. Zápas v ktorom chceme opäť dokázať že v Modre sa body neberú ľahko a každý súper to u nás bude mat ťažké.

David Mišových:

“Prvých 5 minút zápasu nám trošku ušlo ale dostali sme sa späť do zápasu keď sme viedli 10:6, bohužiaľ sme spravili veľa technických chýb a super nám dal rýchle góly a tak sme polčas vyhrali rozdielom jedného gólu, 12:11. Druhý polčas sme začali celkom koncentrovane a súper musel stále doťahovať. Úspešnosť streľby bola prijateľná a brankári nás podržali. Koniec zápasu sa opäť opakovali technické chyby nepremenené šance a super otočil výsledok. Uponáhľaním sme dostali další rýchli gól na ktorý sme ešte dokázali reagovať ale super dal znova gól a zápas sme prehrali.”

Ochaba Miroslav :

“Dobrý a bojovný zápas, v ktorom sme po väčšinu času boli vo vedení, ale žiaľ sme prehrali o tri góly. Za predvedený výkon sa však chlapci nemusia vôbec hanbiť, bola tam bojovnosť, emócie, od začiatku do konca, no boli tam aj dáke chyby, ktoré rozhodli o súperovom víťazstve. Myslím, že ak sa z chýb poučíme, posunieme sa zase o niečo vpred, treba len ďalej pracovať ako do teraz a budú aj body.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.