Slovan Modra – Považská Bystrica

Vicemajster MŠK Považská Bystrica potvrdil úlohu favorita a triumfoval 26:17 a je druhý. Naši muži ostávajú na spodku tabuľky a na konte majú stále nulu.

Juraj Čikarev :

“Do zápasu sme nastupovali s tým že už nemáme čo stratiť. Našim cieľom bolo čo najdlhšie držať vyrovnanú hru. Na začiatku sa nám to celkom darilo. Potom prišlo nešťastne zranenie nášho hráča, ktorý nám chýbal do konca zápasu. Prvý polčas sme prehrali o 7 gólov (9:16). Do druhého polčasu sme nastupovali s tým že chceme stiahnuť súperov náskok čo sa nám veľmi nepodarilo. Druhý polčas sme prehrali 8:10 konečný výsledok 17:26. Bol to prvý zápas po dlhej pauze.  A už sa tešíme na zápas do Šale ktorý nás čaká už tuto sobotu.”

Foto (Marián Gernát)

Miroslav Ochaba :

“Prehrali sme s kvalitným súperom, nemožno však chlapcom poprieť bojovnosť, boli úseky kde na ihrisku boli štyria vekom dorastenci a svoju úlohu na ihrisku zvládli. V prvom polčase sme zahodili niekoľko príležitostí a súper si vypracoval náskok. Vďaka našim brankárom sme súpera ale držali v pohotovosti, Adam zachytal dobre a Juraj potom vyšperkoval výkon výbornými zákrokmi, škoda,že sme nepremenili viac šancí, mohol byť výsledok krajší.”

HáO TJ Slovan Modra – MŠK Považská Bystrica 17:26 (9:16)

Góly: Hidaši 4, Lackovič 1, Púpava 1, Bolješik 1, Jurikovič 1, Stojka 2, Šimašek 1, Hirtl 1, Chrapko 2, Karel 2, Eštok 1,

176 divákov

Foto ( Marián Gernát)

Ostatné výsledok 17. Kola SHE

ŠKP Bratislava – HK Agro Topoľčany 30:22 (15:9).
Tatran Prešov – HKM Šaľa 23:22 (11:10) MHC Štart Nové Zámky – Košice Crows 34:29 (18:13)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.